tiistai 27. marraskuuta 2007

Sädekehä: oma

Näin lennokkaissa tunnelmissa vietin lauantaita. Tunnustettakoon että en tehnyt oikein mitään koko viikonloppuna. Katsoin elokuvan, jossa matkustettiin ajassa. Jos minä saisin matkustaa ajassa palaisiin Kontti-kirpparille viime kevääseen kun en ostanut sitä upeaa villakangastakkia, jonka oli mallia pikku myy. Hintaa taisi olla 15 e, mutta jätin ostamatta syistä että a) oli kevät eikä enää villakangassesonkib) olin juuri lähdössä neljäksi kuukaudeksi ulkomaille ja tavarat menossa varastoon c) ei ollu varaa, vaikka olikin rahaa. Jos pystyisin matkustamaan ajassa, kertoisin sille kevät-marialle, että vielä kuukausien päästäkin harmittaa, osta se. Arvon lukija, harmittaako sinua, että et silloin kerran ostanut sitä keltaisenvihreää paljettivillapaitaa? Kerro.

Tämän vuodatuksen jälkeen sopisi kyllä pieni katsaus omistamiini takkeihin. Mutta kuvia ei nyt ole ja tiedättehän kuinka kuvat kertoo enemmän kuin 1000 sanaa. Noh, nyt siis mennään näillä mitä on...

Lauantaivaatetukseeni kuului jostain Kanadalaisesta kaupasta ostamani vihreä toppi (5-10 e, eivoimuistaa), perus veromoda ym paita alla, h&m -vyö. Jalassa taas kerran lempparihousuni, jotka sain kaverilta viime kesänä. Triviatieto: siskollani on täysin samanlainen paita.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, siellähän vaikuttais olevan siistiä! (oi pöytäni, mulla on ikävä!) Ihan mahtava tää teien blogi, nyt vasta tajusin että ei tarvii kirjautua sisään mihinkään että pääsee kommentoimaan...hups.

Maria kirjoitti...

Se oli aluksi niin että ei voinut kommentoida kuin Bloggerilainen.. Muutin sen kun ajattelin että jää suurin osa kommenteista sanottua.