keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Arjen juhlaa (osa 6: keskiviikko)

No onkos tullut kesä, nyt Imatran keskelle? Pitkästä aikaa pakkanen on hellittänyt ja lumi on alkanut sulaa. Täällä on toden totta ollut lumipeite jo jonkin aikaa, mutta nyt taas ruoho vihertää. Monet eivät tykkää talvesta siksi, että silloin on kylmä. Minä taas en pidä talvesta silloin, kun on se on liian lämmin. Enhän minä ole ihan huvikseni ostanut lämpimiä talvitakkeja, tai edes siitä syystä, että pidän hikoilemisesta. Kesä olkoon hikoilulle varattu vuodenaika.

Siispä tänä aamuna tulkitsin säätä tavalliseen tapaani, silmämääräisesti. Varsinaista lämpömittaria minulla ei tällä hetkellä ole, sellainen on ollut, mutta luultavasti siskoni on sen delegoinut itselleen. Tarkkailen siis räystäitä ja vahtaan missä määrin mummot liukastelevat pihatiellä..

Tänään halusin laittaa päälle yhden lemppari-villatakeistani, siis juuri sen, joka on ostettu Joensuun Kontista parilla eurolla. Se on tumman sininen ja paksua, lämmintä villaa, Neuletta Oy:n valmistama. Omistan myös toisen Neulettan villatakin, sama perusidea siinäkin.. Somana yksityiskohtana tässä takissa on tasku, jossa on vihreä kirjailu kotkan muodossa ja alla lukee 'Royal Air Force'. Tässä villatakissa on jotain 'kapteeni'-henkistä ja siitähän minä tykkään! Ohoy maties! Vielä kun saisi jostain kapteenin lakin. Muistan, kun minulla oli sellainen lakki pienenä ja kuljin kaikkialla se päässä. Siihen sopivat täydellisesti Saksasta saamani lederhosenit... Fuusio-pukeutuja jo tuolloin siis.
Villatakin eli villiksen alla on H&M:n harmaa t-paita. Tykkään näistä tosi paljon, koska ne eivät ole liian pitkiä ja ovat myös edullisia, liikutaan siinä viiden euron yläpuolella.. Olen suunnitellut, että joskus menen ja ostan näitä samanlaisena monen monta kappaletta. Perus- eli printitön t-paita soveltuu moneen tilanteeseen, siksi sitä tulisi esiintyä vaatekaapissa runsaasti. Saisivat nämä kyllä olla vähän pitkä-ikäisempiä.
Sukat niin ikään H&M, omistan myös sini-valko-ruudulliset. Oi maamme..
Housuosastolla löytyy Hugo Bossin farkut, jotka on ostettu viime talvena Stockmannin tavaratalosta. Hyvinistuvat ja tukevat farkut jotka ovat vielä nätin värisetkin, siniset oransseilla kirjailuilla. Hinta oli ca. 80€.
Vyö on jälleen vanha tuttu mm. osasta 1.

Huomenissa lähden pienelle matkalle ja sitä varten on vielä tänään pakattava. Ehkä minun pitäisi turvautua internettiin apuvälineenä sään ennustamiseen, sillä huonolla tuurilla saattaisin taas päätyä random supermarketin pakaste-osastolle hikoiluni innoittamana..

Ei kommentteja: