perjantai 16. marraskuuta 2007

Arjen juhlaa (osa 1: perjantai)

Rakkaat opossumini, arjen pukeutuminen on meille kaikille niin läheinen asia. Jokainen meistä elää jokapäiväistä elämäänsä parhaansa mukaan: opiskelee, on töissä tai juoksee menemään citymarketin vaippaosastolla. Kaiken tämän keskellä ihmisen on vielä pukeuduttava, joka-aamuinen vaatekaapin hamuili voi kestää, henkilöstä riippuen, hyvinkin kauan.

Olen täten ottanut projektikseni käydä läpi arjen pukeutumista seitsemän päivän ajan. Sisällytän viikonlopun projektiini, koska joku saattaisi sanoa, että 'joo toi alottaa tollasen arki-ja-minä-projektin just perjantai-iltana kello miljoona, tosi reiluu", mut ähäkutti, myös lauantai ja sunnuntai on koettava tärkeinä päivinä, koska silloin juuri moni lopettaa välitämästä ja kulkee *helikopterihousuissa 24/7. Helikopterihousuista tulen kirjoittamaan ihan erillisen artikkelin, sen ne ovat vähintään ansainneet.

Tämän päivän asukokonaisuuteen pääsemmekin sujuvasti aasinsillan kautta (iiihaa), sillä edellisessä kirjoituksessani taisin mainita mieltymyksestäni harmaaseen. Apropoo.. tulen aina muistamaan, kuinka lukion äidinkielen opettajani kehotti meitä käyttämään äidinkielen yo-kirjoituksen aineessa mahdollisimman paljon aasinsiltoja, tätä sääntöä olen soveltanut myös muissa sfääreissä elämässäni ja kato! näin hyvin on mennyt.
Harmaa, tuo epävärien hurjan joukon avant garde eli kärkijoukko, kuinka se hiveleekään retinaa. Viime keväänä minulla oli meneillään aikakausi, jolloin halusin tyystin harmaat hiukset. Kirottua, mutta totta: perimäni ja siihen liittyvä hiusten korkea punapigmenttikonsentraatio estivät sen. Tai no olishan ne silkohapset saanu jos olis suostunu poltattaan karvansa nelin- viisinkertaisella blondaussatsilla, mutta mä kun halusin nimenomaan pitää ne hiukset. Harmaat hiukset jäivät siis haaveeksi, joka ehkäpä toteutuu, kun saavutan 70 vuoden virstanpylvään, Intohimoni harmaata kohtaan elää. Hankin siis nämä harmaat pöksyt H&M:n menneen kesän valikoimasta. Hintaa oli alle 30 euroa eli melko edullista. Harmaa poolopaita on Seppälästä, kyllä, Seppälästä. Voin sanoa, etten ole hirveästi tehnyt ostoksia Seppälässä. Minulla on kuitenkin tämä paita, joka oli huokea, hintaa oli peräti 8 € (ale). Paita on pari vuotta vanha. Lisäksi olemme laittaneet jalkaamme harmaat tennissukat (Äänekosken Ale-Makasiini), saatu lahjana.

Kuvan etualalla näet ruskean laukun, joka cliffhangerin tavoin johtaa meidät kohti loppuhuipennusta. Se on ostettu lähikirppikseltä eli Kierrätyskumppaneilta. Sanon niitä kuiteski kierrätyskavereiks, kun ne on vähän niinku kavereita ja kivoja kans. Laukku maksoi 2 euroa, siinä on monia ominaisuuksia, joista pidän: hinta, väri, tilavuus, materiaali.. Uskon, että laukku tulee vielä esille, myöhempänä ajankohtana, silloin kun sen aika koittaa.

*Helikopterihousut-
nämä housut on tehty erittäin kevyestä ja löysästä kankaasta. usein hyvin tilavat, saatetaan käyttää pyjaman alaosana. vyötärönauhoja käytetään pitämään housut ylhäällä. nimensä housut saavat ilmiöstä, joka ilmenee miehen etumuksen alueella, kun mieshenkilö liikkuu ripeästi ja ponnistelee ylös-alas(esim. naruhyppy) helikopterihousut jalassa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi laukku on tosi makee. ja harmaa...se käy hyvin =D

Anonyymi kirjoitti...

Tämä idea on mahtava. Kerrankin saa perspektiiviä siihen, miksi aikaa kuluu aamulla niin tuhottomasti juuri vaatteiden miettimiseen (tai niistä haaveiluun. taas yksi hyvä syy lukea tätä! *aplodeja*