tiistai 12. huhtikuuta 2011

Päivää!



Kevät tuntuu jo kolkuttelevan ovilla. Parina päivänä olen ollut ulkona jopa ilman pitkähihaista paitaa! Varma kevään merkkikin nähtiin eilen - nimittäin lakkasin varpaankynnet! 

Keväällä tekee mieli pukeutua kukkakuosiin ja niinpä tein muuten tänään! Pari viikkoa sitten heräsin tunsien pakottavaa tarvetta pukea juuri tämä mekko (kyllä, se on oikeasti mekko) ylleni. Oi, mikä pettymys olikaan kun tajusin pakanneeni tämän (sekä kaikki muut kukkakuosini) jo muuton alta. Olimme nimittäin etukäteen jo helpottaneet itse muuttopäivän tuskaa viemällä osan tavaroista/vaatteista jo uuteen kämppään (joka sijaitsee parin tunnin päässä). "En mä näitä mekkoja tartte tällä viimeisellä viikolla..." Sarjassamme kuuluisia viimeisiä lausahduksia...

Nyt kun muutto on jo takana päin ja aurinko hellästi naamaani pisamoittaa, päätin siis ottaa nyt takaisin tuon päivän ja pukea tämän mekon. Mekko on Lindexistä, maksoi muistaakseni 20 euroa (taisi olla joku alennus). Toppi on paikallisesta Warehouse One -liikkeestä, ehkä viitisen euroa. Vyö on Vero Modan (10 €) sekä paita vanha Kanadan löytö kirpputorilta.

P.S. Muutin vahingossa Kanadaan.

Ei kommentteja: