lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kurkkaus kevääseen

Aijai kun aurinko hellii! Ja kas kun varkain olen pukenut päälleni ainoastaan kirpputorien aarteita!

Suomen (ja Kanadan) talvessa on se vika, että ne lämpötilat tuppaavat laskemaan niin alhaisiksi, että vannoutunut hameiden käyttäjäkään ei pysty ihan joka päivä lempivaatteitaan pitämään.

Onneksi lopulta tulee kuitenkin kevät!
Tämä hame on yksi lempihameistani. Se on merkkiä Vuokko, ja löysin sen Oulusta Second Top Boutiquesta. Suosittelen Oulun reissulla piipahtamaan tässä liikkeessä. Kyseessä on Pelastusarmeijan kirpputori, joka on erikoistunut merkkivaatteisiin. Hameen hintaa en muista, mutta arvioisin sen johonkin kympin tienoille. Hameessa viehättävät raitakuvio ja rauhalliset värit.
Vyötäröä koristaa täältä Kanadasta ostettu nahkavyö. Kirpputorilla pulitin siitä 2-3 euroa. Pelastusarmeijan täti vielä korosti, että huomaathan, että tämä on kalliimpi kuin ne muut. Tajusin, katsos ihan syystä otinkin tämän aidon nahkavyön enkä niitä halpoja materiaaleja, vaikka ne olisivatkin olleet vain dollarin kappale...
Toppina minulla on paikalliselta pikkukirpputorilta ostettu toppi , josta maksoin parisen euroa. Materiaali on sellainen  ryppykangas, joka venyy ja paukkuu ties vaikka kääräsen sen nojatuolin päälliseksi... No, ei nyt sentään, mutta sanotaanko näin, että vaikka tästä lihoisin 10 kiloa niin tämä toppi tulee mahtumaan!

Ei kommentteja: