sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Joulumielellä, huulet törröllä

Joulu tulla jollottaa, Maria moppia heiluttaa... Vai onko tämä sittenkin unta?! Näin pirtsakoissa tunnelmissa valmistui joulusiivous vuokra-asuntooni. Innostus on käsinkosketeltavissa, eikö... Pyykit on jo narulla mutta roskat on vielä vietävä. Pysähdyn hetkeksi luoden katseen kohti katonrajaa. Hämähäkinseittikö se on? Vai onko kyse poseerauksesta blogia varten? Ken tietää.

Asussa kaikki muu on vanhaa ja tuttua mutta toppi on eräs näitä unohdettuja (H&M, jo ostohetkellä mielipiteet jakautui 50%-50% puolesta ja vastaan). Vaikka leopardipaidasta kovasti pidänkin pelkään anitahirvosefektiä... Mielestäni vaikea vaatekappale yhdistää muihin vaatteisiin. Tässä nyt tällaisten hieman rennompien vaatteiden kaverina, ja tykkään, että yhdistelmänä toimii. Eläinkuosien kanssa täytyy olla vähän huuli poskessa, sanoisinko.

(Sain jo vähän kommenttia noista pyykillä kuivuvista rintsikoista että turhaan meinasit avata sanaisen arkkusi. Lainaan tässä itseäni: mennään nyt ronskisti kun sitä kerta ollaankin.)

Pahoittelen tekstin julkaisuajankohtaa. Kuva on otettu jo hyvissä ajoin ennen joulua, mutta yleinen jouluhälinä ja -tohina vei mennessään. Pian palaan astialle uuden vuoden, vanhojen kujeiden sekä uuden asunnon merkeissä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvinhän leopardipaita passaa violetin neuletakin kanssa! Sohvasi(/nojatuoli?) näyttää tosi makeelta!

Maria kirjoitti...

Tykkään kyllä itsekin yhdistelmästä. Ihastelut nojatuolista voit osoittaa ystävälleni, sillä ne ovat hänen (asun tällä hetkellä hänen asunnossaan).

Tervetuloa lukijaksi :)

Lina kirjoitti...

En edes huomannut noita rintsikoita ennen kuin kommentoit niitä! No, nyt ne on nähty, ihan kivan väriset :D

Maria kirjoitti...

Tarkkasilmäisimmät palkitaan. ;)