sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Sadetakkiko se siinä...

Näin ilmojen ollessa melko sateiset (no okei paistoihan eilen ja sitä edellisenä päivänä aurinko) keskityn kesähepeneitä mieluummin ulkovaatetukseen. Ja kas, ostinkin eilen kirpputorilta trenssin. Oikeastaan kaverini löysi sen, mutta koska se oli hänelle pieni niin sain sen itselleni. Jee! Kyseessähän on aivan upea vaaleasävyinen vanhaa suomalaista merkkiä oleva trenssi. Sisällä on peräti kaksi lappua, toisessa lukee "Master, Kokkola" ja toisessa "Pukimo T. Tammivuori, Jyväskylä". Nyt tässä vaiheessa kannattaa istahtaa tukevasti sillä hinta oli aivan säälittävän pieni. Maksoin takista nimittäin 4 euroa...




















Paritin sen nyt mustien sukkahousujen, Hai-kumisaappaiden (43 €) sekä kirpparilta ostamani sontikan (2 €) kaveriksi. Inspiraationa toimi sadeilma (vaiko kenties se, että kämppäkaverini muuttavat pois kauas takaisin omiin maihinsa, joka voi ajoittain tuoda kyyneltipan heidän tai allekirjoittaneen simmuihin). Alla on Kanadasta kirpputorilta ostamani tulppaanihame (merkkiä Zara basic, hinta jossain 4-6 euron kieppeillä) sekä Lindexin alesta korjaamani paita (7 €). Silmiinne varmaan myös osuu kenkätelineen virkaa toimittava puhtaanpyykinkori. Selitys tähän liittyy edellämainittuun muuttopuuhaan: teimme eilen suursiivouksen ja noukin ne 20 kenkäparia (joista 18 minun) koriin talteen. Tästä syystä myös pölypallot ovat kuolleet sukupuuttoon asunnostamme, lukuunottamatta tietysti omaa huonettani...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maria, olet tyrmäävän tyylikäs tuossa takissa. Tuolla takilla käännät monet päät ja saat kanssakulkijat haukkomaan henkeään. Valkoiset Hait sopivat hienosti tuohon, ja ajatteles..mitkä mahdollisuudet kun vaihtelet kenkiä, niin johan on tyylikästä! Tässä takissa kohtaavat Sinun lisäksi Audrey Hebpurn ja Breakfast at tiffanys, Nancy sinatra (this boots are made for walkin´..)sekä Grace Kelly ja Kennedyn rouva. C´ést Manifigue!
t. Aksu

Anonyymi kirjoitti...

Valkoiset kumpparit on sulla hienot. suihkuta aina silloin tällöin niitä silikonilla ja pyyhi sitten pehmeällä liinalla. Saappaat pysyvät nätin valkoisina.

Maria kirjoitti...

Kiitos vinkistä anonyymi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Osuin googlella (''Master, Kokkola, takki'') sivuillesi. Itse ostin juuri vaaleansinisen villakangastakin, jossa lukee myös Master Kokkola. Tiedätkö itse mitään tarkemmin takistasi? Omani oli kanssa 6 euroa UFFilta.

Anonyymi kirjoitti...

OLISIKO VANHAT VALKOISET HAIT KAUPAN,MAKSAISIN MUUTAMAN EURON!