tiistai 23. lokakuuta 2007

Viikonloppu

Viikonlopusta jäi oikein kiva mieli. Söimme, joimme ja shoppasimme, puhuimme Michelle Pfeifferin tisseistä. Tein joitakin kirpputorilöytöjä ja shoppasin myös alennusmyynnistä muutaman hepeneen. Todella harvoin ostan mitään normaalihintaista vaatetta t nimimerkki opintotuki. Ja kun tottuu kirpputorihintoihin niin on hankala muutenkin palata takaisin maksamaan esim. topista 20 e tai mekosta 30-40 e, vaikka sitten olisikin varaa. Nyt sain Lindexin alennusmyynnistä kaksi toppia, tunikan/mekon sekä laukun hintaan 22 e. H&M vei rahojani enemmän (25 e), kokoelmani karttui mekolla sekä tunikalla.


Vasemmalla tämän päivän opiskelueleganssia uuden hameen sekä uuden topin avustuksella. Tunnustettakoon, että kaikissa Lindexiltä ostamissani vaatteissa sekä myöskin laukussa oli tuota samaa sinisen sävyä, joka on tätänykyää suuri ihastelujeni kohde. Sopii myös aika kivasti silmälaseihini sekä tukan väriin (toim. huom. Tuomas värjäs). Jalassa molemmissa kuvissa uudet lempparipoposeni, eli ystäväni Kellyn kesällä lahjoittamat.

Oikealla hamonen kirppariympäristössä (Tuomaan mainostama Kontti). Hintaa en muista, mutta sanoisin, että kolmisen euroa. Olin jo haaveillutkin tällaisesta korkeavyötäröisestä kynähameesta. Huomaa välihousut (äidiltä) sekä toinen uusista Lindexin topeistani.

Baarin menin uudessa sinisessä Lindex-mekossani, joka taisi olla kyllä tunika. Mutta katsos, jos laittaa alle välihousut, niin sehän on silloin ihan säädyllinen asu! Niillä mentiin, sekä korviksilla, joissa oli pikkukoiran hampaan jäljet (terveiset Maisalle). Kuvaa ei valitettavasti ole illalta, joten on tyytyminen henkariversioon. Oikealla vielä upea lila H&M-mekkoni, jota harkitsin päälle illan menoihin. Mielestäni nämä kaksi toimivat myös hyvin yhdessä, niin että sininen on alla.

Ja tiedättehän, mitä sanotaan naisista, joilla on paljon mekkoja.
Heillä ei ole tarpeeksi kaappitilaa.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiinnitin huomiota kommenttiisi colour me! -blogissa, koska olen vaateostoksien suhteen melko samoilla linjoilla. Joten tulinpa siis tännekin katsomaan ja vaikuttaa mielenkiintoiselta blogilta! :) -Des

http://www.desthea.com

Maria kirjoitti...

Vau, ensimmäinen kommentti! Lippu salkoon ja shamppanjat pöytään!

Eli tervetuloa. ;)